Festa Major de Sant Pere 2020

 

Dissabte 27 de juny per al Matí

 

En aquest vídeo, al minut 17:44, parla el Expresident de la Colla de Diables, Joan Bertran, l'autor de la llegenda de les Nimfes, on ens explica part de les històries fins arribar al dia d'avui, tot passant per la Colla de Diables.

 

 

Dissabte 27 de juny per la Tarda

 

 

Diumenge 28 de juny per al Matí

 

 

Diumenge 28 de juny per la Nit

 

 

Enregistrament dels Focs Artificials fets l'any 2020

 

 

Dilluns 29 de juny per la Tarda

 

En aquest vídeo, al minut 2:26, la presentadora parla sobre la nostra despertada, i ens presenta a la nostre actual Secretària, la Saray Rubio. Al mateix vídeo, al minut 44:25, també s'agraeix la participació de totes les entitats, per la qual, el vídeo finalitza amb els Atabalats del Masnou i els Gegants batllant per acomiadar les festes de sant Pere 2020.

 

 

 

#Somterramarifoc

 

 


El programa televisiu en línia es va emitir el dissabte 27 de juny de 2020, (de 12 a 13 h i de 20 a 21 h), el diumenge 28 (de 12 a 13 h i de 22 a 23) i el dilluns 29 de juny (de 20 a 21 h), pel canal de Youtube de l’Ajuntament. El fil conductor, com ho ha estat els darrers anys, continua sent el lema “Terra, mar i foc”. Així, es va repassar aquesta tradició apareguda fa uns anys de la creativitat de la Comissió de Festes, com també la història de les nimfes, el qual l'autor es en Joan Bertran. Durant aquests anys, s'ha omplert de màgia en els darrers i reeixits pregons de Festa Major. També hi va haber música de gèneres i formats diversos, balls i danses, propostes d’arts visuals, gastronòmiques, del comerç local, de cultura popular, d’igualtat i integració, activitats i tallers infantils i per a tota la família, i, com no podia ser de cap altra manera, un record molt especial del castell de focs artificials de la vetllada de Sant Pere. La idea és que tot el que s’hauria d’estar celebrant al carrer i que durant tant de temps preparen les entitats, l’Ajuntament i la Comissió de Festes no caigui en l’oblit en temps de pandèmia. Com va succeïr gairebé amb tot durant aquest confinament, la Festa Major es va traslladar a casa.

 

Aquí sota, us adjuntem tota la revista especial de la Festa Major 2020, amb la proramació de tots els vídeos que teniu publicats en el nostre Web.

 

Els vídeos son propietat de l'Ajuntament del Masnou, i són compartits del seu canal de Youtube, on també podreu veure més detalls de la festa i del Masnou.

 

Descarga
Programa Festa Major el Masnou 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.3 MB