Coneix la colla


Benvinguts i benvingudes a la Colla de Diables del Masnou.

 

Les actuacions de la Colla de Diables van iniciar-se realitzant-se exclusivament al propi poble amb la Festa Major de Sant Pere (29 de juny),  però amb el pas del temps, hem anat ampliant les activitats rutinals pròpies de la Colla amb la Rua Diabòlica, els Correfocs, la despertada, el Castanyot i altres activitats socials.

Actualment es realitzen anualment Correfocs a altres localitats. A més, la banda de percussió també a anat adquirint actuacions pròpies independents de la Colla de Diables al igual que la branca Juvenil, que fomenta la seva participació amb altres Colles germanes.


Les actuacions que hem arribat a fer han sigut desde Correfocs, espectacles de foc, trobades diablesques fins a cercaviles, extraescolars i tallers d'activitats per a casals d'estiu i altres entitats.

 

Aquesta entitat del Masnou, es dedicada a realitzar actes relacionats amb el món del foc. Aquesta agrupa desde qualsevol espectacle amb foc fins a trobades musicals protagonitzades pels timbalers o les diferents animacions proporcionades per bruixes, malabaristes i diables. Al llarg de l'any s'organitzen les diferents festes, les quals us animen a venir a veure-le's i ha que passeu bones estones amb nosaltres, sobretot als mesos més marcats com el febrer, el juny o l’octubre, per gaudir de festes com el Carnestoltes, els Correfocs de Sant Pere, o la Castanyada. Podreu gaudir dels nostres actes amb tota la família, els amics o coneguts, ja que els fem pensats per a un públic de totes les edats.

 

La Colla de Diables també posa a disposició un servei de venda de samarretes i buffs amb el logotip de la Colla per tenir un record.

 

Ens podeu trobar al Carrer Fontanills, davant la Policia Local del Masnou, a la Plaça del Mil·lenari, més coneguda per l’Altell de les Bruixes, on trobareu el nostre local.