Preguntes freqüents


»    Quines activitats fan els Diables durant l’any?

 

Els Diables realitzen diferents activitats durant l’any que poden o no implicar el foc. Poden desenvolupar activitats d’animació amb el públic, exhibicions, correfocs, tallers i balls tradicionals dels diables.

 

Aquestes activitats varien segons a la branca de diables a la que es pertanyi.

 

»    Quines activitats fan els Atabalats del Masnou?

 

Els Atabalats realitzen diferents activitats al llarg de l’any, tan dins com fora del poble, que abasten des dels correfocs i cercaviles fins a cursos, tallers i exhibicions de percussió.

 

»    Quines activitats fan les Bruixes?

 

Les Bruixes fan diverses activitats al llarg de l’any, però la festa més remarcada és la que es celebra al mes de febrer: la Rua Diabòlica, en la que apareixen fent un ball tradicional a l’Altell de les Bruixes un cop finalitza la cercavila.

 

»    Com es distribueixen els Membres de la Colla de Diables del Masnou?

 

» Els Diables, amb la branca Infantil, la Juvenil i/o l’Adulta.

 

» Els Tabalers, anomenats Atabalats del Masnou.

 

» Les Bruixes.

 

»    Com em puc fer membre de la Colla de Diables del Masnou?

 

Per ser un Membre de la Colla de Diables del Masnou, pots informar-te a l’apartat Web Localització, i fent clic a Contacta, al menú desplegable de la dreta.

 

Un cop estiguis a l’espai de contacte, has d’omplir les teves dades i seleccionar amb quin apartat desitgeu contactar.

 

»    Hi ha períodes d’inscripció a la Colla de Diables?

 

No hi ha períodes d’inscripció establerts. Les persones interessades es posen en contacte amb la secció de la Colla amb la qual volen ser membres, ja sigui Diables Infantils, Juvenils, Atabalats del Masnou i/o diables Adults.

 

»    Quin és el preu per inscriure’s a la Colla de Diables del Masnou?

 

Ser membre de la Colla de Diables és gratuït, és a dir, no implica pagar una quota d’inscripció. No obstant, és cert que tots els Membres hauran d’abonar un import de 10€ vora el mes de maig per formalitzar la seva assegurança, que el cobrirà tot l’any.

 

»    On s’entrega el formulari d’inscripció per ser un Membre?

 

Si el formulari es un paper imprès, s’entregarà al Masnou, C/ Fontanills Nº 147. Per fer-ho, caldrà concretar la hora i el dia amb el responsable al qual pertany la inscripció, Diable Infantil, Juvenil, Adult o Tabaler.