Preguntes freqüents


»   Què és el espai Membres de la Colla?

 

L’ espai Membres de la Colla és un lloc restringit del Web que tenen dret a l’accés tots els socis que participen amb la Colla de Diables el mateix any que es registren. Un cop et registris per donar-te d’alta a l’espai Membres de la Colla, es comprovarà que realment estàs participant el mateix any que realitzes la teva inscripció i desprès rebràs un carnet amb l’activitat que fas al correu electrònic que ens deixis. En cas que no formis part de la colla el mateix any, no tindràs dret a registrar-te.

 

»   Quants carnets hi ha i quin he d’escollir?

 

Hi han 4 models de carnets:

 

>   Membre Diable: preparat per a tots els diables i diablesses que cremaran en el correfoc, ja siguin diables infantils, juvenils o adults.

 

>   Membre Tabaler/a: preparat per a la banda de percussió que toca amb els tambors de la banda.

 

>   Membre Bruixa: preparat per a les bruixes de la Colla

 

>   Membre Organització: preparat per als càrrecs de més importància de la Colla, persones que ens ajuden a fer feina, organitzadors i col·laboradors.

 

»   Qui es pot fer el carnet Membres de la Colla?

 

El carnet Membres de la Colla només el poden demanar tots els membres que estiguin apuntats en el mateix any en el que s’estan registrant.

 

»   Els pares o tutors legals d’un membre es poden donar d’alta?

 

No es poden donar d’alta els pares, mares o tutors legals del fill o filla que està participant a la Colla de Diables. Aquest espai només està reservat per als participants que estan vinculats amb la Colla, ja siguin Diables, Tabalers, Bruixes o part de la Organització que també ens ajuda i que paguen l’assegurança dels 10€.

 

»   Si el meu fill/filla no té correu electrònic que puc fer?

 

Serà convenient posar el correu electrònic del pare, mare o tutor/ora legal, però haurà de fer-ho saber al seu fill o filla que ha estat registrat al espai exclusiu, donar-li la clau d’accés del carnet que hauràs rebut al teu correu i fer que s’apunti la clau o entregar-li el seu carnet imprès. D’aquesta manera, sense que tingui el correu electrònic podrà estar informat des de la pàgina Web.

 

»   On em puc fer Membre de la Colla i quin és el preu?

 

Per fer-te Membre de la Colla ho has de fer a través de la nostre pàgina Web fent clic aquí. El preu d’aquest carnet és gratuït i no te cap cost.

 

»   Quina informació he de donar per fer-me Membre?

 

Per ser un Membre de la Colla hauràs d’omplir el formulari d’inscripció que et demanarà les següents dades:

 

>   Nom i cognoms

>   Correu electrònic

>   Membre al que estàs: (diable, tabaler/a, bruixa i organització)

>   Població

>   Imatge de carnet, no obligatòria.

 

»   Com puc accedir a l’espai exclusiu Membres de la Colla

 

Per accedir a l’espai exclusiu del Web, hauràs de fer-ho de les següents maneres:

 

>    Primer obre el correu electrònic que ens has deixat al formulari d’inscripció, desprès d’haver esperat uns 15 dies. Descarrega el teu document Word i veuràs el format del teu carnet escollit amb la activitat a la qual participes. Introdueix la numeració del codi de barres del teu carnet a l’espai exclusiu i podràs accedir.

 

  Si vols, pots imprimir, retallar i enganxar el teu carnet per les dues cares i portar-ho a sobre per recordar la clau d’accés, sense la necessitat d’entrar al correu per cada vegada que necessitis entrar a la pàgina Web. Si no vols imprimir el teu carnet, també pots anotar el número del teu codi de barres en un paper.

 

»   Si escric la clau d’accés i no puc entrar, que he de fer?

 

Entrar al apartat Membres de la Colla. Al menú de color verd de la part superior dreta, fer clic a Espai d’ajuda i explicar quin és el problema. Al mateix apartat Membres de la Colla, també trobareu un botó blau on posa he oblidat la meva contrasenya, que et portarà a l’espai d’ajuda.

 

»   Quina informació trobaré al espai exclusiu?

 

Trobaràs tota la informació relacionada amb l’activitat a la que estàs participant, tal com indica el carnet que has escollit, (diable, tabaler/a, bruixa i organització).

També trobaràs un apartat de descàrregues per les fitxes d’inscripció en el temps plena activitat, convocatòries, etc.

 

»   Que pot passar si algun dia no puc accedir quan abans podia?

 

Una de les raons pot ser haver-te donat de baixa de la Colla a través de l’espai exclusiu. Si tampoc has decidit continuar amb la colla, es dona de baixa automàticament.